dimecres, 2 de desembre del 2009

Isla Fuerte, en ple Carib!!!!

Hola família!
us escribim perque hem vist que ens reclameu forsa i aprofitem q tenim un bon acces a Internet!
Ahir vam estar tot el dia (hem tornat avui a les 6 del matí, veient com anava pujant el sol!) a Isla Fuerte, una illeta encantadora a prop de Sant Bernardo del Viento! Si ho haguessim sabut, ens haguessim quedat més dies, pero amb un sol dia tb nos rindió bastante!



Vam arribar amb una lanchita i després de trobar un hospedaje economico vam anar directe a les platges a fer una mica de careta (o snorkel o submarinisme sense oxigen). Tot i que al voltant de la illa no hi ha corall (t'has d'allunyar una mica mar endins), entre les roques vam tenir la sort de veure'n una mica (preciós!) i un nen qens acompanyava ens va explicar que no es pot tocar perqué et cremes (et passa la corrent!).

Peixos de colors acabats de pescar, la Marta... i amb el Nairon!!!

Després de dinar a casa de la família que ens hospedava (un caldet de peix bonissim per la panxa de la Marta, més bo que l'all cremat del Cisco! és bromaaaa!!! acompanyat d'arros de coco amb una base de caramel al vapor, ja us passarem la recepta, deliciós!!!), vam anar a veure el árbol que camina (com els de Santo Domingo, oi tiet??) q són magnífics! i per acabar el dia bucolic a l'illa vam anar a veure la posta de sol des d'una platja. En aquesta no li vam fer fotos, pro us podem assegurar q va ser la més bonica que hem vist mai. Dues postes de sol en una (primer es va amagar darrera un nuvol prim per dsprs enfonsar-se dins del mar), amb ressopó: la lluna creixia plena i poderosa, i ho enlluernava tot.


La Marta i els arbres que caminen i el Jordi ben relaxat...

Fins aqui la nostra cronica de l'illa, l'hem fet expressament ja que és dels llocs més bonics que hem visitat en aquest país! Apa, salut!

De bon matí, amb la lancha que ens ha tornat a St. Bernardo...


Per cert, la Marta ja esta bbb de la panxa! tot solucionat! (no podem dir el mateix amb les picades de mosquit.... El Jordi ho esta patint més que ningú! ... en fi, paciencia!)

10 comentaris:

  1. IMPRESSIONANT!! Esteu genials!!!! Quina vidorra jajajja!!!!

    ResponElimina
  2. això no es fa.... aquí fa molt fred!
    que bé, eh! feu molta, molta, molta enveja! A gaudir d'aquesta llibertat. Ens escrivim amb calma. Que ara ja si que es comença a notar que no hi sou.
    petonàs, fort, fort, fort!

    ResponElimina
  3. Aiò és impressionant, quina quantitat de llum i color!!
    Ara que dic llum i color, avui han obert els llums de Nadal, i he pensat que quan tornareu no coneixareu la carretera de Granollers, vareu marxar en plenes obres i ara ja comença a tenir l'aspecte que serà el definitu, és diferent sembla un altre lloc,no m'atreveixo a dir que és molt bonic, però si que m'agrada, te una uniformitat que fa goig, és un pel fred però... en fi és molt actual, més ampli, més tot... Més endavant quan estigui tot més acabat ja us enviarem una foto.
    Us veiem molt tranquils i relaxats,estem contens de que sigui així.
    Quan marxeu del Carib i cap on tireu?
    Com van les picades?
    Apali fins la propera.
    Un petonet ben dolç.
    M. carme

    ResponElimina
  4. amb la única cosa que no feu enveja són amb els mosquits! jeje que bée!! transmeteu molta felicitat en aquest bloc! ho sabieu?

    una abraçada ben gran pels dos!

    laia***

    ResponElimina
  5. Pero què és aixòoo!! que bé que us ho monteu no? vaia tela.. aquí amb el coll alt i vosaltres a platjetes paradiíaquessss!! :) molt bé mol bé!!! m'alegru que tot vagi taaant bé!

    un petonas guapos!! :D

    ResponElimina
  6. Hola paralleta, quina enveja que em feu, (sana), això`´es carragar bateries per la resta de la vida.viatjar
    sempre enrriqueix , i més fent.ho amb la "MODALITAT" que ho realitzeu.Tenia ganes fei dies d'incorporar.me al bloc per fer.vos arrivar els meus dessitjos de que seguiu tant bé i vitals,una forta abraçada per tots dos de la Mercè Barnils.

    ResponElimina
  7. El Montseny és ben nevat, fa vent i l'aire és gelat, és l'hivern de veritat... quins contrastos, quina diferència amb el que expliqueu vosaltres oi? Celebro que estigueu tant bé, cuideu-vos molt.
    Espero tornar-me a conectar abans de Nadal, si més no quan fem els esclops d'en Pau eh! Jordi que segur que et trobarem a faltar. Apali un petó molt fort per tots dos.
    Teresa

    ResponElimina
  8. Ostres! Quina enveja la platja, la màniga curta (o sense màniga ni res...), el sol i la tranquil.litat, sobretot la tranquilitat!
    Aquí estem preparant els esclops amb pantalla gegant, projector... no és broma no!
    Apa seguiu disfrutant!
    Pitu, Àgata, Berta, Martí, Artau

    ResponElimina
  9. mare meva quin Jordi i quina Marta tan guaposssss!!!
    No us podeu imaginar l'enveja que em feu! jo aquí a l'oficina, abrigadíssima, amb el nas vermell del fred, i veient a través de la finestra com plou, i vosaltres aquí banyant-vos al mar, amb una estampa del tot paradisíaca!!!! disfruteu molt (i un dels banyets feu-lo en el meu honor!!).

    Georgina!!

    ResponElimina
  10. eii!! nois que bé que ho passeu :)
    M'alegro molt pels dos
    però jordi ja saps que et trobo molt a faltar
    enjoy a tope. Noe

    ResponElimina

Comenta, comenti!!!