dilluns, 19 d’abril del 2010

Flora i fauna de Santa Rita!!!

Bé, ara que ja hem marxat (i la connexió a Internet és una mica més ràpida a Bogotá... jejej!!!) aprofitarem per fer una mica de remember de la finca de l'Anna i el Mauro, aquest magnífic lloc on ens hi hem estat més temps del que ens pensàvem i que ens ha captivat (encara que no tant com per quedar-nos-hi!!! jejeje)

La idea és penjar algunes fotos de la flora i la fauna que hi ha allà perquè ho pugueu veure i imaginar, amb alguns comentaris! Som-hi doncsss!

Uns ocellets grocs que venen a beure aigua...


Un ocell negre amb el cap blau descansant a una branca...


Un ocellet blau esperant el torn per banyar-se...


Un ocell que monopolitzava la bassa d'aigua...


Un esquirol...

Un plataner...

Una planta de cafè de tantes que hi ha a la finca...


Un rusc d'abelles "mortals", que piquen molt fort... (per sort, no ho vam comprovar!!!)


Un gripau... en surten molts quan plou! Vam veure un espectacle brutal un dia de pluja, que hi havia moltes mosquetes, i un gripau que se les menjava tot golafre!!! treient la llengua tan llarga... molt divertit!!!

Mmmmm... mangos verds... els falta una mica per madurar!!! collir i menjar!!!!


Un llimoner esplenderós!
La Lulú i la reina, les vaques de Santa Rita!

Uns bambús al costat d'un caminet que et condueix per la finca...

Guaduas, uns troncs de canya que, un cop secs, s'utilitzen molt en la construcció local.

I... per últim... el Marot, el rei de la finca, enmig del seu territori!!!! jeje


Un ocellet banyant-se, davant del porxo de la casa!!! Un espectacle bastant freqüent... al que no pots acostumar-t'hi!!!


Els nostres propers passos... demà marxem cap a San Agustín, on hi ha unes runes arqueològiques força importants a Colòmbia i arrancar cap a Equador des d'allà! Ja tenim una granja orgànica de la xarxa WWOOF que ens espera!!!!! així que anirem casi directes cap al Sud, a Vilcabamba!
Ja anireu rebent notícies nostres!
Una abraçada!

5 comentaris:

  1. Estimat Jordi,
    Avui és un dia molt important per Catalunya, perquè és la festa del llibre, aquest matí he pensat amb tu, sempre et truco pel teu sant i encara que estiguis lluny no vull deixar de fer-ho, aquest any et trobarem a faltar. Et dessitjo un bon dia junt amb la Marta i que us vagi molt bé el projecte que teniu entre mans , de lluny l'anem seguint.
    Felicitats, i un petonarro molt fort
    Mercè Barnils.

    ResponElimina
  2. Jordi, encara que un dia tard moltes felicitats! Al final haurem d'anar nosaltres cap allà per veure't, ja que la teva mare ens va informant de tots els projectes que us venen al cap.
    Una abraçada de la familia bramona-llobet i disfruteu l'experiència tant com podeu.

    Salut!

    ResponElimina
  3. Hoola nois!
    Quin gustasso llegir-vos, tot i que aquesta vegada he estat temptada d'enviar-vos un llibre d'ornitologia! Je, jeee.
    Bé, bon Sant jordi amb retard. Naltros havíem d'obrir la sidreria en data tan senyalada però al final més aviat serà el 7 de maig, coses que passen!
    Molts records!

    ResponElimina
  4. Jordi i Marta,
    Ahir varem anar al concert de l’últim treball de la Polifònica, i ens va agradar molt.
    Si quan torneu teniu oportunitat no us el podeu perdre, és molt diferent de tot el que havien fet fins ara, entre les explicacions de l’Agustí i les cançons i la musica et traslladen a Cuba i a tot sud-america. Al darrera dels cantants hi havia una pantalla que hi anaven sortin coses relacionades amb les cançons i va haver-hi un moment que vaig pensar, “ ara aquí una diapositiva d’en Jordi i la Marta “seria perfecte.
    Apali un petonasssssssss.
    M. Carme

    ResponElimina
  5. Jordi i Marta!!
    Dir-vos que vaig seguint la vostra ruta de tant en tant!! M'alegru de tot el que feu, i al Jordi dir-te que et trobooo a faltar, pero puc esperar per donar-te un forta abraçada ( a la marta també l'abraçare) jijiji.Un petoooooo ben fort a tots dos ;)

    ResponElimina

Comenta, comenti!!!